selamın aleyküm kardeşlerim bende acizane bir kulum işte siz mümmin kardeşlerimden yine bir kardeşim için dua isticektim bende bir yerde okusum 7777 tane ayetel kürs_i okuyanın rabbim tüm dualarını kabul edermiş bu kardeşimizin duasıda bir evlat sahibi olabilmek onun için bana yardım ve dua etmeme yardımcı olurmusunuz Allah (cc) razı olsun
selamın aleyküm kardeşlerim bende acizane bir kulum işte siz mümmin kardeşlerimden yine bir kardeşim için dua isticektim bende bir yerde okusum 7777 tane ayetel kürs_i okuyanın rabbim tüm dualarını kabul edermiş bu kardeşimizin duasıda bir evlat sahibi olabilmek onun için bana yardım ve dua etmeme yardımcı olurmusunuz Allah (cc) razı olsun
okunacak AYETEL KÜRSİ ve sayısı hakkında bir fikrim yok bunu ilk kez duyuyorum kardeşimiz dualarımızda olucaktır ALLAHU tealanın izni ile ben 50 ayetel kürsi alayım inşeALLAH tamamlanır RABBİM kalbinize göre versin ve hayırlısı olsun inşeALLAH _________________
selamınaleyküm Allah(CC)razı olsun kardeşim ben bunu bir yerde okudum ve gerçekten kabul oluyormuş tüm dualar inşallah bu kardeşimde çok istiyor bir evladının olmasını dedim yaaa rabbim mümmini mümmine yapdığı duayı daha çok kabul edermiş bende tek çare sizlerden istedim duayı ve okuyabilen herkesten rabbim razı olsun inşallah RABBİM BİZLERİ NEFSİNE UYANLARDAN EYLEMESİN AMİN.
sığındığımız güvendiğimiz tek merci ALLAHU AZİMUŞŞAN DEĞİLMİDİR
çarede ondadır şifada
inşeALLAH RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN kardeşinizede hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin RABBİM cömertlerin en cömerti değil midir ELHAMDÜLİLLAH vardır bununda bir sebebi .... selametle kardeşim sizde dualarınızda bizleri unutmayın inşeALLAH _________________
Kusura bakmayın şimdi gördüm konuyu geç kaldım biraz gerçekten yürekten inanırsanız tabiiki de olur rabbimin izni ile!!! Bende 300 adet alıyım yalnız ne zamana okuncak RABBİM İZİN VERİRSE tamamlarız hepsini ve ayrıyetten salat-ı tefriciyede başlayalım isterseniz dilek duasıdır biz genelde onu okuruz rabbim yardımcısı olsun inşaALLAH. _________________
selamınaleyküm kardeşlerim Allah(CC)okuyan okuyamayan herkesden razı olsun inşallah bu gelen üç aylar hürmetine rabbim ellerimizi boş çevirmez inşallah burada bulunan herkesin kandili mübarek olsun kardeşlerim dualarımızı rabbim kabul eder inşallah amin.
Konu: Geri: dua istemek C.tesi 5 Tem. 2008 - 11:14
selamın aleyküm sevgili mümmin kardeşlerim Allah(cc) razı olsun hepinizden inşallah zaman demişiniz sizi sıkmak istemedim ama dün allahın izni ile aşılama yapıldı inşallah sizinde dualarınızla rabbimin izni ile bu üç ayların hürmetine hamile kalırda rabbim onuda sevindirir ama gayret edersek bitti sayılır az kaldı kardeşlerim inşallah hepimizi rabbi sevgili peygamberimiz(sav)hayırlı ümmet vede komuşu olmayı nasip etsin onun bulunduğu cennetül firdevse girmeyi nasip etsin işallah amin.